MILJØRIGTIGT BYGGERI

Miljørigtigt byggeri er i dag rigtig mange forskellige ting. Det kan være alt fra det vi kender som f.eks. ekstra isolering på loftet og i hulmuren, til energivenlige varmepumper af den ene eller anden slags.

Miljørigtige byggematerialer er måske ikke noget, De før har hørt så meget til, men det er noget, der er i stor fremdrift. Disse produkter kan ofte give dig en stor besparelse på sigt, ligesom ekstra isolering kan. F.eks. er der terrasseplanker fremstillet af komposit materiale. Komposit vil sige, at produktet er sammensat af flere forskellige materialer. Typisk er det fremstillet af bambus, genbrugsplastik, lim og en smule farve. Genbrugsplastik siger sig selv, det er miljørigtigt at bruge. Faktisk er bambus også meget miljøvenligt, da det er utroligt hurtigt voksende. Besparelsen ligger i, at når terrassen er lagt, er der ingen vedligeholdelse ved den. Farven holder år efter år, så De slipper for at bruge meget tid og mange penge på at behandle deres terrasse.

Produkter som disse er i stor fremdrift, og der kommer hele tiden nye frem. Kontakt os gerne, hvis De vil vide mere om vores miljørigtige løsninger.

© Copyright 2015-2018 Kernebyg.dk