Kernebyg ApS tilbyder gavekort til håndværkerhjælp på 1 time!

Den perfekte gave til personen, der intet mangler.

Håndværkerhjælp kan bestå af rigtig mange forskellige opgaver som f.eks. opsætning af mindre skabe, nye greb på døre eller køkkenskabe, reparation af mindre skader på taget, nye gummifuger på badeværelset eller montering af tyverisikring på vinduer. Det kan også være almindeligt service af din bolig som f.eks. Gennemgang af døre og vinduer bestående af justering og smørelse af hængsler eller justering af diverse låger og skuffer i køkken, bad og bryggers. Det kan også være du bare trænger til at få renset dine tagrender, det klares også nemt.

Selve gavekortene er udført i flot finér med unik lasergravering og kommer i 2 varianter. Et lille på 6,5×10 cm og et stort på 20×30 cm. Det store gavekort giver mulighed for at få lasergraveret sin egen personlige tekst på den ene side. Begge gavekort består af 1 times håndværkerhjælp.

Pris for lille gavekort inkl. moms: 499 DKK

Pris for stort gavekort inkl. moms: 875 DKK

Gavekortene kan købes af alle, arbejdet skal dog udføres indenfor Stevns kommunes grænser. Har du spørgsmål, eller ønsker du at købe et gavekort så kontakt Patrick på mail: patrick@kernebyg.dk eller på tlf. 28697028

gavekort, tømrer, tømrermester, stevns, rødvig, store heddinge, sjælland, byggeri
gavekort, tømrer, tømrermester, stevns, rødvig, store heddinge, sjælland, byggeri
© Copyright 2015-2018 Kernebyg.dk